Het Festival - STREATFEST — 11 › 14 MAY 2023 — TOUR & TAXIS BRUSSELS

Het Festival

De Streat Fest

Ga op een wereldreis langs straatvoedsel!

Op het menu van dit XL-weekend van festiviteiten en ontdekkingen?

5000 m2 gewijd aan streetfood, foodsharing, urban arts, reizen en FEEST! Een “melting pot” op z’n Belgisch, waar chefs, artiesten, dj’s, smaakmakers en artisanale producenten je onderdompelen in een bruisende festivalsfeer, zoals dat enkel in ons land kan.

Vier dagen lang worden de sheds van Tour & Taxis omgetoverd tot een ware tempel van streetfood. Voor een wereldse festivalervaring in een feestelijke en familiale sfeer!

 

Wat staat er op het programma?

  • Gastronomische chefs uit alle hoeken van het land en Brusselse streetfood specialisten gaan de uitdaging aan en serveren je hun visie op streetfood!
  • Een eclectisch programma van concerten, dj-sets en straatartiesten op verschillende podia zet het festival in vuur en vlam. Een waanzinnige sfeer gegarandeerd!
  • Een waaier aan inspirerende workshops rond streetfood en city culture, waar je zelf de handen uit de mouwen steekt.
  • Een markt waar lokale producenten en ambachtslieden hun creaties aanbieden. Van graffitikunstenaars en lokale delicatessen tot tuinders en illustratoren… Pure verwennerij voor liefhebbers van ambacht!

Tatou Production

Tatou Production bestaat uit event professionals en verzamelt haar teamleden rond de missies van de vzw; enerzijds de wens om hun passie voor hun vak te delen en anderzijds de niet aflatende wil om nieuwe ervaringen te creëren voor zoveel mogelijk mensen.

Sinds 2015, gevestigd in Brussel, bieden wij een professionele en menselijke aanpak aan onze partners om een moment om te zetten in een ervaring dankzij onze knowhow in event management.

Bezoek onze website: Tatou Production

Website
PLAY

Tour & Taxis

Het was van essentieel belang een locatie te vinden die aansloot bij de visie van het festival: urbaan, toegankelijk en multicultureel. De keuze voor Tour & Taxis lag dus voor de hand. Het voormalige station langs het kanaal is nu een herkenningspunt in het Brusselse landschap. Het is een echte plek om te leven, met evenementenruimtes, kantoren, woningen, winkels en zelfs een food market.

De industriële stijl van sheds 3 en 4 zal ons evenement hosten met een charme die perfect past bij StrEat Fest. De place de la musique wordt omgetoverd tot een echt festivalterras om van de zon te genieten.

routebeschrijving