Christophe Hardiquest, in het verleden al bekroond met twee Michelinsterren voor zijn vorige restaurant Bon Bon, stelt nu een nieuw concept voor: Menssa. Nog maar een paar maanden open, en nu al een 16,5/20 van Gault&Millau én de award voor Hoogste Nieuwkomer van Brussel voor 2024.
Hardiquest doet je gerechten ontdekken zoals je ze nog nooit hebt gezien, en biedt een masterclass aan waarin hij enkele van zijn goedbewaarde keukengeheimen onthult
📸 Jehanne Hupin
WebsiteYves Mattagne, een naam die synoniem is voor uitmuntende kwaliteit en culinaire innovatie. Chef-kok van het befaamde restaurant La Villa Lorraine en houder van twee Michelinsterren. Yves Mattagne verleidt zelfs de meest veeleisende fijnproevers met zijn gewaagde creativiteit en zijn passie voor uitzonderlijke smaken. Hij is de onbetwiste meester van de gastronomie en combineert ingrediënten op sublieme wijze tot zinneprikkelende, unieke culinaire ervaringen.
WebsiteNeem deel aan de masterclass van Loïc, bekend van “Zot van Koken”. Ontdek zijn eenvoudig, snel en heerlijk recept en prikkel je smaakpapillen. Loïc is een echte autodidact met een enorme passie voor koken. Hij perfectioneerde zijn kennis door boeken te lezen en naar kookprogramma’s op televisie en filmpjes op social media te kijken. De auteur van het bekende kookboek “Zot van Koken” en gastheer van het gelijknamige kookprogramma op VTM, zal een sterke indruk op je maken met zijn unieke recept! 🍽️✨
©️Loïc Fou de Cuisine
Chef Kevin Lejeune zwaait de scepter over een elegante setting die perfect aansluit bij zijn buitengewoon geraffineerde culinaire creaties. In een schitterend, hedendaags ingericht herenhuis geeft hij met zijn gemotiveerde team blijk van een opmerkelijke vindingrijkheid en toewijding. De inventieve keuken van Kevin Lejeune valt op door de verfijnde gerechten, zijn durf en de evenwichtige samenstelling van zijn creaties.
WebsiteFlorent Ladeyn koos voor het Rouppeplein als ideale Brusselse uitvalsbasis voor zijn keuken. Klok, gelegen tegenover zijn beroemde buur, straalt een ontspannen sfeer uit. Je kunt er de hele dag heerlijk eten in een eenvoudige setting. Het ontbijt, de lunch en het diner hebben elk hun eigen menukaart en alle gerechten worden bereid met duurzame en lokale ingrediënten. Ladeyn brengt zijn heerlijke keuken naar het festival onder de naam Klok en in zijn foodtruck!
WebsiteChef-kok Jean-Philippe Watteyne heeft tijdens zijn rijkgevulde loopbaan samengewerkt met verschillende sterrenrestaurants, zowel in België als in het buitenland, waardoor hij op gastronomisch vlak een zeer brede ervaring heeft opgedaan. Hij staat vooral bekend om zijn toewijding aan kwalitatieve gerechten, met de nadruk op het gebruik van verse, lokale producten. Momenteel staat hij aan het roer van La Ferme de Bonne Maman, waar hij met succes heerlijke gerechten combineert met een warme sfeer.
WebsiteVisionair chef-kok Stefan Jacobs toverde de boerderij van Ernage om tot een onvergetelijke gastronomische ervaring. In deze ongepolijste, moderne setting gaan samen delen, eenvoud en gezelligheid harmonieus hand in hand. De rijkdom van de lokale producten, waarvan er een aantal ter plaatse worden verbouwd, komt er perfect tot zijn recht. De moestuin van Hors-Champs weerspiegelt de duurzaamheidsfilosofie van de chef: door de keuze voor ultrakorte ketens die de seizoenen volgen en dicht bij de natuur staan, leert hij ons om bewuster te consumeren. Hors-Champs is veel meer dan gewoon een restaurant: het is een toevluchtsoord voor de duurzame Belgische keuken, waar we de inzet voor bewust consumeren terugzien in elk gerecht.
www.hors-champs.beChef-kok Alexandru Sapco stelt een intuïtieve keuken voor die zijn gasten op een ontdekkingsreis langs smaken van verschillende origines leidt. Bijvoorbeeld vanaf het begin van de maaltijd worden onze smaakpapillen geprikkeld door ravioli van bloemkool, waarbij de chef deze gefermenteerde groente kunstig combineert met twee bereidingen van mole.
Hij komt dit jaar terug naar StrEat Fest om je smaakpapillen te verwennen en je zijn keuken voor te stellen in een streetfoodversie.
WebsiteChef-kok Nathan Urbanowiez, die de kneepjes van het vak leerde bij Bon Bon en Le Coriandre, serveert uiterst originele Nikkei gerechten. In elke evenwichtig samengestelde creatie uit deze Japans-Peruviaanse keuken, zie je het precisiewerk, wat zorgt voor een weergeloze culinaire ervaring. Dit mag je echt niet missen, net zo min als cocktailbar Mizaru op de eerste verdieping.
WebsiteDe chefs Quentin Szuwarski en Benjamin Rauwel stellen gerechten samen die zowel lokaal als duurzaam zijn. De eigentijdse formule van het restaurant, dat overdag een wijn- en kruidenierswinkel is en ‘s avonds verandert in een restaurant met een ontspannen sfeer, wordt nog steeds erg gesmaakt. Dit alles wordt aangevuld met biologische en natuurlijke wijnen, die heel zorgvuldig worden gekozen en perfect passen bij de kaart.
WebsiteDuik in de wereld van Israëlisch lekkers bij Bokertov, waar elk gerecht een ode is aan de rijke smaken van het Midden-Oosten. Onder de culinaire leiding van Thomas Swenters, vroeger chef-kok bij bekende restaurants, is ons menu een waar feest van verse kruiden en lokale groenten, voor een explosie van smaken en kleuren op je bord. Krokante falafel, gegrilde groente, romige hummus, elke hap voert je mee naar de Middellandse Zee.
Titulus in Elsene nodigt je uit voor een wijnervaring die volledig draait rond natuurwijn. Op het menu staat een wijnkelder met ruim 400 verschillende wijnen en heerlijke, verfijnde, streekgebonden gerechten. Titulus is niet zomaar een wijnhandel: het is een plek waar je kunt genieten van biologische gerechten en gedurfde suggesties van chef-kok Lyla Bangles, die meestal bestaan uit gerechten om te delen. Alle wijnen uit de kelder zijn ook beschikbaar in de wijnbar.
WebsiteIn hartje Brussel vinden we Fernand Obb Delicatessen, de favoriete comptoir van de Brusselaars. Cédric Mosbeux en zijn team stellen je een heerlijke kaart voor met 100% Belgische producten. Je kent ze al van de overheerlijke kroketten die twee jaar op rij de prijs won voor de beste garnaalkroket van Brussel. Het succes duurt voort met de “POP of the year 2020” award van Gault&Miliau, die ze dubbel en dik hebben verdiend. Vorig jaar waren ze al present, tot grote vreugde van onze bezoekers. En ook voor de derde editie mogen deze verwenners van smaakpapillen niet ontbreken.
WebsiteBenjamin Homsy en Luca Termine hebben met opening van de eerste tartaarbar in Brussel een idee tot leven gebracht dat bij velen al in het hoofd speelde. Centraal staan de veelal rauwe gerechten, met de klassieke tartaar die terugkomt in heel wat verschillende versies die ontspruiten aan de fantasie van de chef-kok.
WebsiteNénu is de ideale plek om gerechten te delen op de “anh hau” manier, een culinaire traditie uit Vietnam. De Vietnamese klassiekers à la carte worden in een moderne versie herwerkt in een fusie tussen de Europese en Aziatische keuken.
WebsiteCésar Lewandowski, de enige Belgische kandidaat bij het tv-programma Top Chef 2023, maakt Lova’s: een persoonlijke versie van okonomiyaki: hartige Japanse pannenkoeken met kool, tonijn, kip (of een vegetarische variant), gegarneerd met verschillende sauzen en met zorg bereide groentjes. Met zijn voorliefde voor streetfood weet hij als de beste hoe je gerechten omtovert tot een heerlijke, unieke culinaire ervaring! Voor deze nieuwe editie van het festival komt hij terug om ons te laten genieten van zijn originele concept en heerlijke creaties!
InstagramAnaïs en haar team zijn gebeten door de patisseriemicrobe. Hun taarten en gebakjes zijn verfijnd en innovatief. Respect, liefde en verfijning staan centraal in het hele productieproces. Dit is dé zoete toets die we niet willen missen op StrEat Fest!
WebsiteLaurent Gerbaud, een ambachtelijke chocolademaker, gaat voor de ware smaak van chocolade en het perfecte evenwicht tussen zoet, zout, kruiden, fruit en noten. Na een reis naar Shanghai ontwikkelde hij minder zoete chocolade, met kruidige en fruitige tonen, die je meenemen op een ware smaakontdekking. Experimenteren en instinct staan centraal bij de smaakervaring, en het evenwicht tussen de ingrediënten en de onverwachte combinaties komt dan ook duidelijk naar voren. Laurent Gerbaud is in 2021 door Gault&Millau verkozen tot beste chocolatier van Brussel. Op StrEat Fest kan je zijn verrassende creaties zelf proeven!
WebsiteGa samen met David da Costa van restaurant Teatro op een onvergetelijke culinaire reis. Zijn fusionkeuken, waarin Indonesische roots met mediterrane invloeden worden gemengd, belooft een unieke smaaksensatie te zijn. Laat je meeslepen in een weergaloos gastronomisch avontuur waar exotische smaken en kruiden harmonieus samengaan!🤤
WebsiteDit restaurant, in het hotel The Hoxton, serveert hartverwarmende gerechten met Peruviaanse smaken en ingrediënten.
WebsiteChef-kok Simona heeft een passie voor creatief koken. Ze is afkomstig uit Marokko en heeft in Israël gewoond. Simona weet alles over kruiden en over gerechten om te delen. Haar rechterhand Tim is even ervaren en gepassioneerd. Hun reizen en afkomst zijn een grote bron van inspiratie voor hun culinaire creaties, die ons meenemen op een unieke reis naar het Middellandse Zeegebied en Israël. Ze komt al voor de derde keer naar StrEat Fest, en we kunnen gerust zeggen dat we haar niet meer kunnen missen!
WebsiteHet in Knokke gelegen restaurant Blanco combineert authentieke Mexicaanse smaken met mediterrane invloeden voor een heel verrassende smaakervaring. De menukaart van Blanco wisselt met de seizoenen, met geraffineerde gerechten in de winter en een tof concept van deelgerechten in de zomer. We zijn die heerlijke taco’s met garnalen nog niet vergeten!
WebsiteGoesting in iets innovatiefs, vegan en ook in fastfood? Dan is Kitsune de place to be! In dit unieke concept staan genieten en creativiteit in de keuken centraal, waardoor je een bijzondere culinaire ervaring mag verwachten die uniek is in Brussel. Bij Kitsune is alles 100% huisgemaakt en vegan, bomvol smaak en ook nog eens milieuvriendelijk. Vorig jaar sprak iedereen vol lof over hun heerlijke vegan hotdog.🌭 Kom zelf ontdekken welke verrassing ze dit jaar in petto hebben voor StrEat Fest!
WebsiteKaiju, de nieuwste place to be voor Asian street food in Brussel, is een van de hipste restaurants van het moment. Het nieuwe restaurant van hotel Jam in Sint-Gillis trekt de kaart van de Aziatische streetfoodervaring, en het is een heerlijke ervaring om er te eten. Dit verfrissende concept doet de Brusselse lekkerbekken al eventjes watertanden, en na ons recente bezoek zijn wij ook helemaal enthousiast.
WebsiteKom je smaakpapillen verwennen bij El Cuchillo, waar Spaanse keukenkunsten leven worden ingeblazen door een getalenteerde chef. ✨ El Cuchillo komt al voor de derde keer terug. Proef de authentieke specialiteiten en waan je in Spanje! Sébastien en Mika, de oprichters, hebben de Spaanse wijn- en culinaire tradities grondig bestudeerd en hebben een schat aan smaken en kennis mee terug naar huis genomen om jou een bijzondere ervaring te bezorgen. Beleef een onvergetelijk gastronomisch avontuur op StrEat Fest!
WebsiteMartha is dé referentie op het gebied van homemade cookies in Brussel, en ze doet al voor de derde keer op rij mee. Als kind van een kunstenaarskoppel stelt Martha werk van lokale kunstenaars tentoon op de plek waar je haar heerlijke, versgebakken cookies kunt proeven. 🍪 Voor deze speciale editie van het festival komt Martha met een nieuw assortiment cookies, met nieuwe smaakcombinaties voor alle zoetebekken.
WebsiteOntdek dit neo-gastronomische restaurant, met een inventieve keuken die steeds evolueert, duurzaam geteelde seizoensproducten, en dat alles in een gezellige, warme en ontspannen sfeer. Duurzame ingrediënten in de keuken, liefde voor de producten en een unieke visie op gastronomie: het restaurant werd bekroond met de Gault&Millau award Prijs-Plezier van het Jaar 2024.
Ontdek de zinderende smaak van Centraal-Afrika met Yaka! Op dit unieke culinaire avontuur ontdek je milde en pikantere traditionele gerechten die je met hun exotische smaken en subtiele kruidenmelanges meevoeren naar verre oorden. Bij Yaka gaat het engagement verder dan de keuken: het restaurant zet zich actief in voor maatschappelijke en ecologische projecten.
✨ Kaféi is op deze derde editie ook weer van de partij en brengt heerlijke, traditionele Aziatische zoetigheden mee die je echt niet mag missen. Heb je zin in een zalige ijskoffie of wil je liever de volledig huisgemaakte snacks proeven? 🥞 Ook de pancakes zijn een ware sensatie!
WebsiteWelkom bij Foocha, dé Aziatische kantine in Brussel! Hier vind je een eenvoudig concept met gerechten waar je van gaat watertanden en een snelle service. Van heerlijke, krokante gefrituurde kip tot smaakvolle gyoza’s en zelfs Foochies met pandansmaak, wat je bij Foocha eet is vers en huisgemaakt. 🥟
Hippe rooftopbar van The Hoxton (Brussel) met Mexicaanse invloeden, tongstrelende cocktails en een uitzicht van 180° over de daken van de stad.
WebsitePiña Taqueria, la récente pépite de Saint-Gilles, vous invite à déguster d’exquis tacos. Bien que récemment ouverte, elle remporte déjà un vif succès. L’endroit idéal pour savourer des totopos et des tacos tout en sirotant une… piña colada !
WebsiteHoud je van zoet of hartig? Bij Goods moet je niet langer een keuze maken! 😋 Deze chefs zorgden voor een ware revolutie voor brunches, met enkele onverwachte combinaties die zorgen voor een ware explosie van smaak. Foccacia, bánh mì, brioche… Wat je favoriete gerecht ook is, zij hebben voor ieder wat wils! Klaar om je te laten verrassen door hun heerlijke creaties? 🍞🥐
Bij Basta vind je authentieke Italiaanse streetfood. Dankzij de knowhow en de Italiaanse roots van chef Granville geniet je in elke hap van traditionele Italiaanse smaken.
Paul Delrez, de bekende chef en influencer, die op het internet potten breekt met zijn eigenzinnige HOT REGRESSIVE CUISINE en het gelijknamige boek, zal koken op de stand van Don Papa. Hij zal speciaal voor het festival een exclusief gerecht bereiden, vergezeld van een perfect bijpassende Don Papa-cocktail.
Ben je vegetariër of toch eerder carnivoor? Hier vind je voor ieder wat wils! SMASH biedt een verfijnde en smaakvolle burger gecombineerd met smeuïge kaas en verse groentjes… Kortom, de perfecte snack!
WebsiteHélène en Lara Milan zijn twee zussen van Libanese afkomst die je kan tegenkomen in hun kaaswinkel “Soeurs”. Ze serveren gerechten op basis van kaas met unieke combinaties die tot stand komen dankzij een rijke familiegeschiedenis. Dankzij hun kennis en liefde voor zuivelproducten geniet je van een een complete en kwalitatieve beleving. Vorig jaar verrasten ze ons met hun croque-monsieur, dit jaar zijn ze terug met lekkernijen.
🧀Kom een kijkje nemen in La Fruitière: de eerste kaasbar van Brussel, geleid door Véronique Sosié. Véro en haar zoon Léo zijn allebei gek op alles wat met kaas te maken heeft en nodigen je uit om de heerlijke kaasspecialiteiten te komen ontdekken tijdens deze derde editie van StrEat Fest. Maak van de gelegenheid gebruik om hun heerlijke gerecht met kaas te proeven en krijg meteen ook een paar tips van de experts. 🤩
WebsiteSimply for kids is een stand van Taste Great Simply Gastronomy die speciaal wordt opgetrokken voor de kleinste lekkerbekken. Hier wordt de culinaire ervaring een spel! Op deze speelse, toffe plek genieten kinderen spelenderwijs van heerlijke gerechten die zijn afgestemd op hun smaakpapillen.
WebsiteJean-Philippe Darcis zoekt onvermoeibaar naar de meest authentieke aroma’s en struint overal ter wereld cacaoplantages af op zoek naar de ideale cacaobonen om zijn creaties een eigen, herkenbare touch te geven. Hij komt naar StrEat Fest om je te verwennen met heerlijke zoetigheden!
WebsiteOntdek het betoverende universum van chocolade met Marijn Coertjens! 🍫 Marijn werd bekroond in verschillende prestigieuze wedstrijden zoals de “Coupe du Monde de la Pâtisserie” in 2011 in Frankrijk. Hij verfijnde zijn talent tijdens diverse stages in Japan en in de gerenommeerde patisserie Ducobu in Waterloo. En geef maar toe, er gaat toch niets boven een volledig Belgisch evenement om deze topper uit de chocoladewereld te verwelkomen? Hij deelt graag zijn zoete geheimen met jou onder het vaandel van de Belgium Pastry Club!
Sinds de zomer van 2019 ontvangt banketbakker en chocolademaker Raphaël Giot je met open armen in Lasne. In 2009 mocht hij België vertegenwoordigen op de Coupe du Monde de la Pâtisserie, de Wereldbeker Banketbakken, waar hij de bronzen medaille in de wacht sleepte. En in 2013 opende hij Giot, met drie werknemers. Zes jaar later bestaat het team uit 13 mensen die elke dag zorgen voor vers brood, ijs, gebak en macarons. Op het festival staat hij samen met de Belgium Pastry Club in voor heerlijk zoete streetfood.
WebsiteChef Kris Nunes, vakkundig opgeleid in Japan door grootmeesters Tada-san en Kaoru Fuji, bezorgt je een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Een authentieke kom ramen, bereid met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, is een unieke smaakervaring. Ga met ons mee op een culinair avontuur naar het hart van de Japanse keuken, waar elke hap een onvergetelijke herinnering is. 🍜🎌
De overheerlijke gerechten zijn als smaakbommetjes in je mond. Ze zijn geïnspireerd op onweerstaanbare smaken uit Berlijn, Parijs en Barcelona, en het restaurant verdiende er een vermelding in HIP van Gault&Millau mee. Van verse ingrediënten uit de zee tot veggie opties en sappig vlees, Paroles Paroles biedt een volledige culinaire ervaring. Hap na hap gaan we hier op reis langs verschillend lekkers van Europese bodem.
Ontdek de heerlijke zelfgemaakte maïstortilla’s geserveerd met verschillende pikante sauzen. Een smaakexplosie die liefhebbers van pittige, geurige en scherpe gerechten in hemelse sferen brengt. 🌮🌶️Deze bruisende, kleurrijke versie van de Mexicaanse taqueria is bedacht door sterrenchef Yves Mattagne en zijn rechterhand Basile Huvelle. Laat je in vervoering brengen door een onvergetelijke smaakervaring die je zintuigen zal prikkelen en je doet dansen door de Mexicaanse keuken.
WebsiteIn 2021 streek de talentvolle chef Adi Sivan, voormalig deelneemster aan Master Chef Israël, neer in België. In haar huidige loopbaan als privékok kookt ze voor een zeer diverse clientèle, waaronder de ambassade van Israël. Ontdek het summum van de Israëlische keuken, gelardeerd met een mix van mediterrane invloeden, voor een zonnige, gemoedelijke culinaire ervaring.
WebsiteOntdek Roru, de essentie van de Japanse keuken voor iedereen! Hun missie? De Japanse keuken toegankelijk maken voor iedereen, door middel van gerechten die hartverwarmend zijn door hun eenvoud, versheid en kwaliteit. Ontdek een gevarieerde selectie van maki sushi en rijstkommen die overlopen van smaak, voor een authentieke smaakervaring. Roru verleidt je met zijn heerlijke gerechten. Kom en ervaar het zelf!
WebsiteOntdek de streetfoodversie van het prestigieuze gastronomische restaurant La Truffe Noire. Of je nu kiest voor de magie van truffels of niet, hier dompel je jezelf onder in de wereld van de Italiaanse keuken met creaties zoals pasta, lasagne en andere specialiteiten die stuk voor stuk ontwikkeld zijn om de essentie van de truffel tot zijn recht te laten komen. Kom proeven en laat je verleiden door de heerlijke culinaire hapjes die je smaakpapillen doen swingen van genot.
WebsiteOnder leiding van chef Jérémy Vandernoot, voormalig kandidaat van Top Chef, stelt Yirmi een uniek menu voor op basis van verse seizoensgebonden producten, dat speciaal werd samengesteld om te voldoen aan alle dieetwensen: glutenvrij, lactosevrij, veggie, vegan en nog veel meer! Dankzij zijn dagelijkse inzet, werd deze chef bekroond met een plaats in de lijst “Table de Terroir”. Hij draagt deze titel dan ook met trots. 🌱
Voor Denis Delcampe was Le Tournant een echt keerpunt in zijn leven. Hij en zijn team werden bekroond met de Prijs-Plezier van Gault&Millau in 2019 en de Bib Gourmand in 2021, een erkenning voor hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de smaakvolle en authentieke Frans-Belgische keuken, bereid met een liefde voor verse en lokale seizoensgebonden ingrediënten. Je ontdekt dit team onder het label “Table de Terroir” waar je geniet van puur smaakgenot en het engagement voor een verantwoorde keuken. 🌱✨
Jérémie Falissard staat aan het hoofd van vier restaurants en twee cocktailbars. In seizoen 14 van Top Chef was hij de oudste deelnemer. Deze chef is gevestigd in Montréal en heeft een enorme passie voor de marktkeuken. Hij put zijn inspiratie uit Franse en Spaanse tradities om unieke gerechten op tafel te toveren. Ontmoet deze getalenteerde chef en ontdek zijn opmerkelijke gerechten!
Mathieu Lagarde en zijn broer Jacques hebben al een heel culinair parcours achter zich liggen. Ze werkten in diverse Parijse bistrots, maar ook in verre oorden zoals Australië en Nieuw-Zeeland. Nadat ze schitterden in Sydney en Queenstown, namen de broers deel aan Top Chef 2023, waar ze beiden streden voor de titel. Ze delen hun sterke knowhow en gastronomische hoogstandjes afgewerkt met een vleugje culinair genie en broederliefde voor deze derde editie. 🌟
Carla Ferrari, was één van de laatste vrouwelijke kandidaten van Top Chef 2023. Zij blinkt uit in de kunst van de Frans-Italiaanse keuken als geen ander! Ze woont in Napels en is één van de bedenkers van het innovatieve concept “Maison Mère Naples” Hier kan je genieten van unieke culinaire ervaringen die worden georganiseerd op ongewone locaties die pas op het allerlaatste moment worden onthuld.
Léo Renusson, kandidaat van Top Chef 2023 werkt als chef in de Alsace en heeft een grote liefde voor de natuur. Zijn gerechten weerspiegelen zijn engagement om de natuur te respecteren en producten te valoriseren. Hij geeft hierbij de voorkeur aan kwaliteitsvolle seizoensgebonden gerechten.
Sarika, een Frans-Cambodjaanse chef en laureaat van de Franstalige wedstrijd Objectif Top Chef editie 2023, put haar inspiratie uit haar roots, om creatieve gerechten te ontwikkelen met het grootste respect voor de ingrediënten. Ze combineert Aziatische smaken met Franse recepten, voor pittige gerechten boordevol smaak. Ze schitterde tot in de kwartfinale van Top Chef 2023, een wedstrijd waarin ze bijzonder leergierig bleef en op zoek ging naar nieuwe kennis en technieken.
Miguel liet een sterke indruk na in Top Chef 2023, dankzij het inspirerende parcours dat hij heeft doorlopen in de meest prestigieuze horecazaken van Lyon. Hij is uitgegroeid tot een echte expert in de fusie van Latijns-Amerikaanse smaken en de Franse keuken. Hij zal je smaakpapillen prikkelen met zijn unieke creaties! 🤩
Pour améliorer votre expérience ce site utilise des cookies.