StrEat Fest - Het Festival

Het Festival

De Streat Fest

Ga op een wereldreis langs straatvoedsel!

Het StrEat Fest – betekent 5000m2 die in het teken staan van street food en urban kunst.

De sheds van Tour & Taxis veranderen in een ware tempel van streetfood voor een wereldlijke festivalervaring en een sfeer die zowel gezinsvriendelijk als feestelijk is!

Wat staat er op het programma?

  • Echte Brusselse kunstenaars van street food zullen aanwezig zijn om u nieuwe smaken te laten ontdekken. Ook gastronomische chefs uit de vier hoeken van België worden uitgedaagd door het street food en zullen u hun visie op deze keuken laten zien!
  • Een gevarieerd programma van concerten, dj-sets en optredens van straatartiesten zullen de verschillende podia van het festival in vuur en vlam zetten voor een te gekke sfeer!
  • Workshops rond street food en urban cultuur waaraan u kan deelnemen zorgen ervoor, dat u de de handen uit de mouwen zal steken !
  • Een markt van lokale producenten en ambachtslieden zal op het terrein van het StrEat Fest aanwezig zijn: grafisch kunstenaars, kleine ambachten, groentetelers, illustratoren, enz. Een waar genot voor liefhebbers van artisanale markten!

Na een zeer succesvolle eerste editie hebben we besloten om dit opnieuw te organiseren met nog meer chefs, workshops, artiesten en animaties voor nog meer plezier en ontdekkingen!

Ontdek hier het hele programma.

Tatou Production

Tatou Production bestaat uit event professionals en verzamelt haar teamleden rond de missies van de vzw; enerzijds de wens om hun passie voor hun vak te delen en anderzijds de niet aflatende wil om nieuwe ervaringen te creëren voor zoveel mogelijk mensen.

Sinds 2015, gevestigd in Brussel, bieden wij een professionele en menselijke aanpak aan onze partners om een moment om te zetten in een ervaring dankzij onze knowhow in event management.

Bezoek onze website: Tatou Production

Website

Tour & Taxis

Er moest een locatie gevonden worden die helemaal past bij het beeld van het festival: urban, toegankelijk en multicultureel. Tour & Taxis was een logische keuze.

Het voormalige station langs het kanaal is nu een bezienswaardigheid in het Brusselse landschap. Er heerst een echte levenssfeer met evenementenzalen, kantoren, woningen, winkels en zelfs sinds kort een foodmarkt. Ondergebracht in Shed 1 met zijn industriële stijl komt ons evenement tot zijn recht in een charme die perfect past bij die van StrEat Fest. Een buitenzone wordt omgetoverd tot een echt festivalterras om van de zon te genieten.

routebeschrijving